Cum este sănătos?

Sănătate, despre asta este vorba în acest moment. Cum atingeți sănătatea? Unii caută sănătate acasă, preferă să nu-și părăsească casa și se complac în iluzia securității de acolo. Nu există alții sau străini aici, este curat și nu te poți infecta. Alții văd sănătatea în contact cu alte persoane și le face rău să nu poată avea pe cei dragi în preajma lor și să poată atinge.

Apoi, sunt cei care vor să trăiască cât mai sănătos posibil pentru a-și întări sistemul imunitar și nu trebuie să se teamă de viruși și de tot ceea ce zboară în jur. Dar „trăiește sănătos”, cum funcționează asta? Publicitatea ne face să credem că fiecare bucată de ciocolată pentru copii conține lapte și vitamine sănătoase; Industria fitnessului dorește ca noi să lucrăm și să consumăm shake-uri proteice și chiar și în magazinele cu reduceri puteți cumpăra pastile de vitamine în tuburi de plastic. Suntem răsfățați pentru alegere.

Chiar acum, în ochii minții mele, văd un consumator de burger și de gogoși clișeu, obez, cu o paletă de cutii de pastile care ar trebui să furnizeze toate vitaminele și substanțele vitale pe care fast-food-ul său nu le oferă.

Cum ar trebui să-ți găsești drumul printr-o junglă de publicitate și recomandări? Ce este cu adevărat sănătos acum? Cum mă pot face puternic împotriva virusurilor și bacteriilor și a toxinelor de mediu de toate felurile, cum ar fi microplasticele, hormonii, antibioticele etc.?

Pot să-mi găsesc calea doar dacă o recomandare mă poate convinge.

DoTERRA trăiește un mod care convinge.

Aici puteți pune la îndoială totul și există un răspuns la fiecare întrebare.

Convinge-te și învață un stil de viață sănătos cu noi DoTERRA știu. La Uleiuri de viață veți găsi răspunsuri la întrebările dvs. Primiți revista live de la noi și aflați cum vă puteți sprijini perfect sistemul imunitar.

Suntem acolo pentru tine, la telefon 0228 – 38755526 sau prin e-mail [email protected]

DoTERRA Lemon
Parte a unui stil de viață sănătos

Lasă un răspuns