Curat natural

În acest moment nu puteți ieși, deci timpul pe care îl câștigați este o modalitate excelentă de a lucra în casă și grădină sau pe balcon.

Întrucât dorim să ne consolidăm sistemul imunitar și nu vrem să-l încărcăm inutil, este important să luăm în considerare expunerea toxică a substanțelor chimice atunci când folosim agenți de curățare.

Chiar și în mulți detergenți! conține microplastice

Uleiurile esențiale nu numai că susțin un stil de viață sănătos atunci când sunt luate intern sau când sunt utilizate pe piele! Unele dintre ele produc și produse de curățare grozave. Și apropo, faci ceva pentru sănătatea ta inhalând uleiurile în timpul curățării! 🙂

Miroase minunat estival când adăugați câteva picături de lămâie sau ulei de portocale sălbatice în apa de spălat pentru baie și bucătărie. De asemenea, folosesc lămâie pentru a șterge suprafețele și plăcile de lemn din bucătărie, deoarece are un efect dezinfectant și degresant. În grădină îmi place să folosesc Purify pentru a ține șoarecii în afara magaziei unde depozit semințe de iarbă și îngrășăminte. Am pus doar câteva picături pe prag.

Îmi curăț mobilierul de grădină cu apă de lavandă, parfumul mă transportă în sudul Franței … și, de asemenea, ține viespile departe.

Cu uleiurile esențiale, curățarea poate fi o adevărată plăcere. La urma urmei, uleiurile citrice ridică starea de spirit, iar lavanda este cunoscută pentru efectele sale relaxante.

Lasă un răspuns