Rețeta săptămânii

Ingrediente:

  • 6 – 8 picături de ulei portocaliu sălbatic
  • 3 banane coapte
  • 2 oua
  • 200g faina de spelta
  • 1 pachet. praf de copt
  • 3 linguri de pulpă de mere
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 50g alune / migdale măcinate
  • caruia ii plac: nuci, ciocolata, fructe de padure

Pregătire:

Peste bananele cu o furculiță. Adăugați ouăle și amestecați în amestecul de banane.

Adăugați uleiul de portocale sălbatice și amestecați bine.

Se amestecă făina, praful de copt și scorțișoara și se adaugă la amestecul de banane. Și pulpa de mere. Se amestecă totul bine până se formează un aluat cremos.

În cele din urmă, se adaugă alunele măcinate. Dacă doriți, mai trebuie să adăugați sau să adăugați chipsuri de ciocolată.

Se toarnă aluatul într-o cutie de copt unsă, dacă doriți, puteți adăuga câteva fructe de pădure deasupra.

Coaceți la 180 de grade, căldură sus / jos timp de aproximativ 40 de minute. Terminat!

Lasă un răspuns