Termenii și condițiile generale ale companiei Lebensoele.de - Marc Schwiening

§1 Aplicabilitatea antreprenorilor și definițiile termenilor

(1) Următorii termeni și condiții generale se aplică tuturor livrărilor între noi și un consumator în versiunea valabilă la momentul comenzii.

Un consumator este orice persoană fizică care încheie o tranzacție juridică în scopuri care nu sunt în mod predominant niciuna pot fi atribuite activității lor comerciale sau profesionale independente (§ 13 BGB).

§2 Încheierea unui contract, stocarea textului contractului

(1) Următoarele prevederi privind încheierea unui contract se aplică comenzilor prin intermediul magazinului nostru de internet https://lebensoele.de.

(2) Dacă contractul este încheiat, contractul vine cu

Lebensoele.de
Marc Schwiening
Paracelsusstrasse 84
D-53177 Bonn

condiții.

(3) Prezentarea mărfurilor în magazinul nostru online nu constituie o ofertă contractuală obligatorie din partea noastră, dar sunt doar o invitație neobligatorie către consumator de a comanda bunuri. Comandând bunurile dorite, consumatorul acordă o pentru el o ofertă obligatorie de a încheia un contract de cumpărare.
(4) Când se primește o comandă în magazinul nostru online, se aplică următoarele reguli: Consumatorul trimite o ofertă contractuală obligatorie, parcurgând cu succes procedura de comandă furnizată în magazinul nostru online.

Comanda are loc în următorii pași:

1) Selectarea bunurilor dorite
2) Confirmați făcând clic pe butonul „Adăugați la coșul de cumpărături”
3) Verificarea informațiilor din coșul de cumpărături
4) Apăsați butonul „continuați să plătiți”
5) Introduceți datele personale pentru adresa de facturare și livrare, precum și metoda de plată
6) Expediere obligatorie a comenzii făcând clic pe butonul „comandă contra cost” sau „cumpărați acum”

Înainte de a trimite comanda obligatorie, consumatorul poate apăsa butonul „Înapoi” din browserul de internet pe care îl folosește Verificând detaliile sale reveniți la site-ul web pe care sunt înregistrate detaliile clientului și corectați erorile de intrare sau prin închiderea Anulați procesul de comandă cu browserul dvs. de internet. Confirmăm imediat primirea comenzii printr-un e-mail generat automat („confirmarea comenzii”). Cu aceasta acceptăm oferta dvs.

(5) Stocarea textului contractului pentru comenzi prin intermediul magazinului nostru de internet: Salvăm textul contractului și vă trimitem datele comenzii și termenii și condițiile noastre prin Trimiteți și e-mail. De asemenea, puteți vizualiza oricând termenii și condițiile la https://lebensoele.de/index.php/agb/. Puteți vizualiza comenzile dvs. anterioare în zona noastră de clienți din Contul meu -> Comenzile mele.

§3 prețuri, costuri de expediere, plată, scadență

(1) Prețurile indicate includ impozitul legal pe vânzări și alte componente ale prețului. Orice costuri de expediere vor fi adăugate.

(2) Consumatorul are opțiunea de a plăti prin Plata in avans, Debit direct, PayPal, Card de credit( Visa ) .

(3) În cazul în care consumatorul a ales să plătească în avans, se angajează să plătească prețul de cumpărare imediat după încheierea contractului.

§4 livrare

(1) Cu excepția cazului în care am descris clar altfel în descrierea produsului, toate articolele pe care le oferim sunt gata de expediere imediat. Livrarea are loc aici cel târziu în termen de 10 zile lucrătoare. În cazul plății în avans, perioada de livrare începe a doua zi Ordin de plată către bancă comandat cu transferul și pentru toate celelalte metode de plată să ruleze în ziua următoare încheierii contractului. În cazul în care termenul limită cade într-o zi de sâmbătă, duminică sau de sărbătoare legală la locul livrării, termenul limită se încheie în următoarea zi lucrătoare.

(2) Riscul de pierdere accidentală și deteriorare accidentală a În cazul achizițiilor prin corespondență, articolul vândut este transferat cumpărătorului numai atunci când articolul este predat cumpărătorului.

§5 păstrarea titlului

Ne rezervăm dreptul la bunuri până când prețul de achiziție a fost achitat integral.

****************************************************************************************************

§6 Dreptul de retragere a clientului în calitate de consumator:

Dreptul de retragere

Consumatorii au dreptul de retragere în conformitate cu următoarele dispoziții, prin care un consumator este orice persoană fizică care încheie o tranzacție juridică în scopul dintre care majoritatea nu pot fi atribuite activității lor comerciale sau profesionale independente:

Dreptul de retragere


Dreptul de retragere

Aveți dreptul de a anula acest contract în termen de paisprezece zile fără a oferi niciun motiv.

Perioada de anulare este de paisprezece zile de la data la care dvs. sau un terț desemnat de dvs., cine nu este transportatorul care a intrat în posesia bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne contactați
Lebensoele.de
Marc Schwiening
Paracelsustrasse 84
D-53177 Bonn
Trimiteți un e-mail la [email protected]
prin intermediul unei declarații clare (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail) a deciziei dvs., să se retragă din acest contract. Puteți utiliza modelul de formular de retragere atașat în acest scop, dar acest lucru nu este obligatoriu.

Consecințele anulării

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom oferi toate plățile pe care le-am primit de la dvs., inclusiv Costuri de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din faptul că utilizați un alt tip de livrare decât au ales cea mai ieftină livrare standard oferită de noi), imediat și cel târziu în termen de paisprezece zile să fie rambursat din ziua în care am primit notificarea de anulare a acestui contract. Pentru această rambursare, utilizăm aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care altceva a fost convenit în mod expres cu dvs.; În niciun caz nu vi se vor percepe taxe pentru această rambursare.

Putem refuza rambursarea până când am primit bunurile înapoi sau până când ați furnizat dovezi că că ați returnat marfa, oricare dintre acestea este mai devreme.

Aveți marfa imediat și, în orice caz, în cel mult paisprezece zile din ziua în care ne-ați informat despre Informați anularea acestui contract, trimiteți-l înapoi sau predați-l. Termenul este respectat, dacă trimiteți marfa înainte de expirarea perioadei de paisprezece zile.

Veți suporta costurile directe ale returnării bunurilor.

Sfârșitul revocării

****************************************************************************************************

§7 formular de retragere

Model de formular de retragere

(Dacă doriți să anulați contractul, vă rugăm să completați acest formular și să îl trimiteți înapoi.)
La:
Lebensoele.de
Marc Schwiening
Paracelsusstrasse 84
D-53177 Bonn
Trimiteți un e-mail la [email protected]

Eu / noi (*) revoc prin prezenta contractul încheiat de mine / noi (*) pentru achiziționarea următoarelor bunuri (*) / furnizarea următorului serviciu (*)

_____________________________________________________

Comandat la (*) / primit la (*)

__________________

Numele consumatorului (consumatorilor)

_____________________________________________________

Adresa consumatorului (consumatorilor)


_____________________________________________________

Semnătura consumatorului (consumatorilor) (numai atunci când este notificată pe hârtie)

__________________

Data

__________________

(*) Ștergeți unde nu este aplicabil.

§8 garanție

Se aplică reglementările legale privind garanția.

§9 limbajul contractului

Ca limbă contractuală, germana va fi disponibilă exclusiv.


Începând din iunie 2019

Termeni și condiții gratuite creat de agb.de