Pornire rapidă - cum încep?

Utilizarea uleiurilor esențiale este simplă, intuitivă și extrem de benefică. Cu toate acestea, numeroasele uleiuri disponibile, cu multitudinea de combinații și utilizări, pot fi puțin confuze pentru începători. Pentru un început ușor în călătoria dvs. de descoperire a uleiurilor esențiale vă recomandăm ca. Set de înscriere “ Elementele esențiale pentru familie și Beadlet “ sau asta „Acasă esențial”.

Pentru noi este important ca nu numai să aveți uleiurile acasă, ci să le puteți folosi și pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Ne bucurăm să vă ajutăm după ce v-ați înregistrat ca client cu reducere și ați cumpărat un kit.

Vă recomandăm manualul de 373 de pagini „Modern Essential s “. Cartea este un ghid minunat, care detaliază toate uleiurile esențiale doTERRA și arată multe utilizări.

kituri de pornire dōTERRA

În plus față de cele două seturi de înscriere, doTERRA oferă și alte pachete interesante la pachet la condiții de achiziție accesibile. Vă rugăm să faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vedea toate seturile.

De ce un kit de înscriere?
Kituri oferite de doTERRA oferă un raport preț / performanță foarte bun și conțin cele mai importante uleiuri pentru a cunoaște uleiurile și eficacitatea acestora.

Trusa esențială pentru familie

un amestec de produse perfect pentru sănătatea familiei tale.

Kit esențial pentru acasă

Produse de bază pentru casă, inclusiv difuzoare