Magia începutului

An Nou Nou noroc! Josef coboară a șaptea grappa a serii: „Că îmi va fi mai ușor să mă opresc începând de mâine …!”
Prietenul meu pare, de asemenea, ocupat cu intenții bune, își examinează vechii pantofi de alergat.
Tocmai am pus pe telefon Sibylle, care în perfecțiunea ei este primul apelant al noului an tandru: „M-am hotărât să optimizez meniul familiei pentru noul an. După ce am aflat atât de multe despre viața sănătoasă de la tine în ultimul an, este timpul! ” Există încă semne și minuni care au loc! Chiar și prietenul meu absolut steril, iubitor de marcă, cu tendință pentru substanțe chimice, nu poate evita uleiurile DoTerra. Trebuie să rânjesc.

Cu bunele sale intenții, ea rămâne fidelă pentru sine 😉 Trebuie să recunosc, sunt puțin ușurată de asta, fără organizare și planificare Sibylle nu ar fi Sibylle.
În timp ce se află la celălalt capăt al liniei, descriind în detaliu meniul ei în prima săptămână a lunii ianuarie, mă uit la fiica mea și la prietena ei. Cele două fete care râd fericite intră în noul an complet fără griji.

Orice am face Adaptive este amestecul de ulei care ne susține. Are un efect de echilibrare, dă energie și în același timp ne reglează emoțiile. Partenerul eteric ideal pentru crearea de noi obiceiuri 🙂

Apropo, Adaptive este disponibil și ca o atingere. Super practic pentru geantă de mână și aplicabil în toate situațiile: rulați rapid pe interiorul încheieturilor mâinii sau pe gât sau inspirați câteva respirații profunde din sticlă.