De ce LLV?

Faptul că oamenii au păreri diferite despre ceea ce înseamnă alimentația sănătoasă a fost subiectul meu de câteva ori.

Cert este că chiar și o formă optimă de nutriție nu mai poate garanta aprovizionarea cu substanțele vitale necesare. Acest lucru se datorează diverșilor factori: Pe de o parte, creșterea constantă a poluării mediului de către otrăvuri, hormoni și substanțe chimice. pe de altă parte, viața noastră de zi cu zi stresantă stresează funcția celulară și ne crește nevoia de vitamine și minerale.

Nu trebuie uitat că, deși oamenii mănâncă, alți factori contribuie în mod semnificativ la un stil de viață sănătos sau mai puțin sănătos.

Un aspect care nu trebuie subestimat aici este stresul și modul de a face față acestuia. Modul nostru de viață cu presiunea timpului și a termenului limită, mult timp la birou și puțină mișcare, „nu se blochează în hainele noastre” ar fi spus bunica mea. În plus, există o rutină zilnică nereglementată cu mâncare în picioare între ele, prea puține faze de odihnă și disponibilitate constantă.

DoTERRA LLV conține substanțe nutritive și antioxidanți esențiali care susțin metabolismul, vitalitatea și sănătatea noastră.

LLV susține oasele, pielea, părul și unghiile, întărește plămânii și căile respiratorii, promovează funcția sănătoasă a inimii și promovează bunăstarea generală. Ochii, creierul și nervii sunt susținuți de LLV, la fel ca metabolismul și sistemul imunitar. Nu conține inginerie genetică și nu conține gluten sau produse lactate.

Lasă un răspuns